tiistai 16. heinäkuuta 2013

Pampulasta uusi Viron ja Suomen muotovalio!

Käytiin Virossa reissussa Maijan kanssa, meillä oli Harri, Hertta ja Pampula mukana. Lähdettiin lauantaiaamulla aikaisin laivalla Tallinnaan, koirat matkasi lauttamatkan autossa mukavasti omissa häkeissään, tottuneita reissaajia ja reippaita olivat kaikki. Hurautettiin pienessä tihkusateessa Haapsaluun 29.6. Paikalla oli tuttuja kilpakumppaneita, staffeja oli ilmoitettu peräti 15 kappaletta, jostain syystä porukka oli innostunut ilmoittamaan tuonne paljon possukoita. Tuomari oli tiukahko kroatialaisrouva Dubravka Reicher, Pampulalla oli kilpakumppanina yksi staffityttö suomesta, se sai EH:n ja kun Pampula sai ERI:n ja SA:n, Pampulan valious oli varmaa, kehässä ei ollut muita jotka olisivat voineet sertin ottaa vastaan! Maija tuli hihkumaan jo ennen kuin kehä oli loppu tuota sertiä mutta minä yritin pitää pokkaa siihen asti kunnes Sert-ruusuke oli kädessä!! Mutta ilon ja onnen päivä oli se, Pampula kävi kolme kertaa Virossa ja joka kerta sai sertin, kerran oli ROP ja kerran VSP. Meidän Viron reissut näyttelyiden osalta on nyt vähäksi aikaa ainakin ohi.. Harri ja Hertta saivat EH:t. Molemmat olivat reippaina kehässä!

Sitten vietimme yön Pampulan kasvattajan luona Tallinnassa ja seuraavana päivänä hurautimme Luigeen, sinne oli vain noin 20 minsan ajomatka keskustasta. Luigessa oli tuomarivaihdos joten venäläinen tuomari olikin vaihtunut Slovenialaiseen Boris Baiciin, Luigessakin oli staffeja 12 kipaletta. Pampula oli ainoa avoluokassa, tuomari tuumasi neidin ERI:n ja SA:n arvoiseksi, eli taas Pampula olisi saanut sertin, mutta me ei sitä enää tarvittu. Pampula oli myös PN4.  Harri oli luokkansa kolmas ja Hertta taisi olla luokkansa kolmas myös jos oikein muistan. Mutta ERI:t tuli kuitenkin! :) Eilen laitoin Viron kennelliittoon valionarvohakemuksen menemään, katsotaan kauan kestää että diplomi ja ruusuke matkaavat kotiin asti. Sitten voinkin laittaa SKL:n Suomen valionarvohakemuksen menemään myös ja sittenhän saan jo ilmoittaa Pampulan valioluokkaan jos haluan. Jonnekin näyttelyyn me varmaan mennään syksymmällä, taidan ilmoittaa Pepinkin veteraanikehään :) Mutta kiva reissu oli, Virossa on aina mukava ja helppo reissata! Kiitos Maijalle matkaseurasta <3

Pampulan arvostelu Haapsalusta:
"Well proportioned. Correct head & topline. Correct angulation & movement. Enough strong bone. Good front, correct bite."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti